Barion Pixel
Menüpontok
Kosár

Konzolasztalok

Hová tegyük a konzolasztalt?


Tehetjük az előszobába! Nézzük meg, mennyi helyünk van a fal mellett! Az előszoba igazi különlegessége lehet: ha hazaértünk, a konzolasztal tetejére lerakhatjuk a táskánkat, a fiókokban rendben tarthatjuk kulcsainkat! A választásnál lehetünk bátrabbak! Az előszobák általában a lakások kisebb helyiségei, akár sötétebbek is, ezért ezek berendezésénél különösen fontos, hogy jól végiggondoljuk, hogy lehetünk kreatívak. Mert nem mindegy, hogy milyen látvány fogad, ha belépünk a lakásba! Jó érzés úgy megérkezni, ha az első benyomásunk az, hogy ez a mi otthonunk, a mi stílusunk, és persze a mi érdemünk, hogy jól választottunk. És ha fontos, hogy szívesen jöjjenek hozzánk vendégeink, és hogy kellemes és barátságos kép táruljon eléjük, amikor belépnek, akkor szánjunk időt arra, hogy megkeressük a helyét a konzolasztalnak!

Válasszuk a nappaliba!

Első látásra a konzolasztalok olyan bútordaraboknak tűnhetnek, amelyeket inkább dekorációs céllal helyezünk el, kiegészítő bútorként használunk. Valójában egy kis kreativitással remek funkcionális bútor válhat belőlük. Egy konzolasztal a nappaliban például térelválasztóként vagy tálalóasztalként is funkcionálhat. Nagyobb, nyitott térben tehetjük a kanapé mögé, de remek helye lehet a fal mentén is, ahová kedvenc fotóinkat is elhelyezhetjük. Nem utolsó szempont, hogy sok apróságot tárolhatunk a fiókokban, így bármelyik helyiségbe tesszük, mindenhol rendezett hatást fog kelteni. Arra azonban ügyeljünk, hogy ne a konzolasztalon halmozzuk fel a kezünk ügyébe kerülő holmikat, mert így nem fog érvényesülni a bútordarab igazi karaktere.

A konzolasztalok díszei lehetnek a hálószobának vagy a lányszobának is!

Az emlékeket, számunkra fontos dolgokat szeretjük a közelünkben tartani. Egy konzolasztal fiókja elrejti a másnak kacatnak tűnő, de egy lány számára igazi kincset jelentő csecsebecséket!

A konzolasztalok között könnyed, nőies vagy vidéki hangulatot idéző darabokat is találunk, de akár retró vagy ipari stílusú enteriőrökbe illő kiegészítő bútor is lehet belőlük. Ha észszerűen, a funkcionális szempontokat szem előtt tartva rendezzük be az otthonunkat, akkor kis alapterületű lakásokba is bátran választhatunk kiegészítő bútorokat, amely akár egy remek konzolasztal is lehet.