Menüpontok
Kosár

Konzolasztalok

A konzolasztalok nem foglalnak el nagy helyet a térből, mégis hangsúlyos bútordarab lehet belőlük könnyed megjelenésük vagy különleges alakjuk, esetleg mintájuk miatt. Egy elegáns díszítés a fiókokon, a fém és a fa összhatása, vagy akár a letisztult formavilág miatt is érezhetjük úgy, hogy pont ez a bútordarab hiányzik, hogy az otthonunk olyan legyen, amilyennek elképzeltük. Egy jól megválasztott konzolasztallal eleganciát, a természetes fa karakterét, egy loft stílusú asztallal pedig akár vagányságot is csempészhetünk a lakásba.
Retro stílusú konzol asztal két fiókkalMérete: 115 X 43 X 77 cmAnyag: császárfa, MDFSúlya: 19 kg..
89 000Ft
Nettó ár:70 079Ft
Konzol asztal két fiókkalMérete: 120 X 42,5 X 78 cmAnyag: császárfa, MDFFiók szélessége: 38,5 cmFiók mélysége: 40 cm..
89 000Ft
Nettó ár:70 079Ft
Konzol asztal sok kis tárolóhellyel, üveg fedőlappal.Mérete: 120 X 48 X 82 cmAnyag: császárfa, üvegFiók szélessége: 109,5 cmFiók mélysége: 41 cmSúlya: 15 kg..
113 600Ft
Nettó ár:89 449Ft
Fehér, fából készült konzolasztal.     Mérete: 80 x 30 x 74 cm  ..
57 000Ft
Nettó ár:44 882Ft
Fehér konzol asztal három fiókkalMérete:  95 X 24 X 79 cmAnyag: lucfenyő, MDFFiók szélessége: 10,8 cmFiók mélysége: 11,2 cmSúlya: 20 kg..
92 230Ft
Nettó ár:72 622Ft
Fehér konzol asztal három fiókkalMérete:  96 X 26 X 80 cmAnyag: császárfa, MDFFiók szélessége: 31 cmFiók mélysége: 10,2 cmSúlya: 12 kg..
86 000Ft
Nettó ár:67 717Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Hová tegyük a konzolasztalt?


Tehetjük az előszobába! Nézzük meg, mennyi helyünk van a fal mellett! Az előszoba igazi különlegessége lehet: ha hazaértünk, a konzolasztal tetejére lerakhatjuk a táskánkat, a fiókokban rendben tarthatjuk kulcsainkat! A választásnál lehetünk bátrabbak! Az előszobák általában a lakások kisebb helyiségei, akár sötétebbek is, ezért ezek berendezésénél különösen fontos, hogy jól végiggondoljuk, hogy lehetünk kreatívak. Mert nem mindegy, hogy milyen látvány fogad, ha belépünk a lakásba! Jó érzés úgy megérkezni, ha az első benyomásunk az, hogy ez a mi otthonunk, a mi stílusunk, és persze a mi érdemünk, hogy jól választottunk. És ha fontos, hogy szívesen jöjjenek hozzánk vendégeink, és hogy kellemes és barátságos kép táruljon eléjük, amikor belépnek, akkor szánjunk időt arra, hogy megkeressük a helyét a konzolasztalnak!

Válasszuk a nappaliba!

Első látásra a konzolasztalok olyan bútordaraboknak tűnhetnek, amelyeket inkább dekorációs céllal helyezünk el, kiegészítő bútorként használunk. Valójában egy kis kreativitással remek funkcionális bútor válhat belőlük. Egy konzolasztal a nappaliban például térelválasztóként vagy tálalóasztalként is funkcionálhat. Nagyobb, nyitott térben tehetjük a kanapé mögé, de remek helye lehet a fal mentén is, ahová kedvenc fotóinkat is elhelyezhetjük. Nem utolsó szempont, hogy sok apróságot tárolhatunk a fiókokban, így bármelyik helyiségbe tesszük, mindenhol rendezett hatást fog kelteni. Arra azonban ügyeljünk, hogy ne a konzolasztalon halmozzuk fel a kezünk ügyébe kerülő holmikat, mert így nem fog érvényesülni a bútordarab igazi karaktere.

A konzolasztalok díszei lehetnek a hálószobának vagy a lányszobának is!

Az emlékeket, számunkra fontos dolgokat szeretjük a közelünkben tartani. Egy konzolasztal fiókja elrejti a másnak kacatnak tűnő, de egy lány számára igazi kincset jelentő csecsebecséket!

A konzolasztalok között könnyed, nőies vagy vidéki hangulatot idéző darabokat is találunk, de akár retró vagy ipari stílusú enteriőrökbe illő kiegészítő bútor is lehet belőlük. Ha észszerűen, a funkcionális szempontokat szem előtt tartva rendezzük be az otthonunkat, akkor kis alapterületű lakásokba is bátran választhatunk kiegészítő bútorokat, amely akár egy remek konzolasztal is lehet.